júl
14

A nagy TIGÁZ-trükk

Címkék: trükk tigáz | Szerző: Diósdrock | 9:25 pm

Hát muszáj ide mérgelődnőm egy posztot a k*rva TIGÁZ ócska trükkjeiről.

Kaptunk ma egy (számla)levelet tőlük, amiben rögtön két számla is volt, az egyik 37670 Ft-ról, július 23-i (jövő péntek) határidővel, a másik 20101 Ft-ról, szeptember 23-i határidővel. Hát elmegy a TIGÁZ a kurva anyjába.

Minthogy még nincs egy hónapja, hogy az egyébként decemberben kérelmezett, majd március 17-ig bekötendő gázóránkat sikerült tényleg bekötni, mi a f*szomra alapozza a t. Tigáz, hogy mennyi gázt fogunk mi elfogyasztani? Ezen felül, hogy van pofája 60 ropit előre kiszámlázni??? Amennyire le voltunk szarva decemberben, hogy esetleg szétfagynak a padlófűtés csövek, mert nincs gázóránk, ergo nincs (gáz)fűtésünk, most viszont éppannyira sürgős volt benyújtani a számlát. A nyár közepén, a még 1 hónapot sem megért gázóránk, és az ott-nem-lakásunk fényében. Még egy gáztűzhelyünk sincsen ott, amivel fogyasztanánk a jelenlegi 35-40 fokos hőségben (biztos ráfűtünk, gondolja a Tigáz).

Remélem, hogy nem gondolták komolyan, hogy a 38 ezret mi majd jövő péntekig befizetjük. Nekik. Miután a gázórára vártunk fél évig. Talán akkor lennék elégedett a szolgáltatással, ha a gázórát is sikerült volna ilyen rapid módon prezentálni, ahelyett, hogy az ügyfélszolgálatos a számítógépen játszogatott, és mellesleg tartotta a markát azért, hogy esetleg felgyorsítsa az eljárást. Nem fizettünk, júniusban lett gázóránk, de a számla, az azért itt van, mert ez Magyarország.

Persze mindezt a Tigáz értünk teszi - tudom én, hogyne tudnám, hogy a szívjóság vezérli őket -, nehogy aztán majd télen bajban legyünk, és egyszerre nagyon sokat kelljen fizetnünk. Inkább előre fizessek nagyon sokat, há logikus. Pláne úgy, hogy a fűtőértéket mérni, na, azt nem tudja a fogyasztó, tehát eléggé egyoldalú a játszma. Eszel, amit kapsz, azt majd küldjük a számlát, és fizessél. Ennyi.

Még jó, hogy jövő héten hoznak 55-60 mázsa fát... meg a Medve is gyűjtögeti a tűzrevalót... talán nem véletlenül szereltettünk be egy vegyes tüzelésűt... :) És amint lehet, jön a napkollektor is...

Tigázutáló Évi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr762152170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TanBá · http://istenteszt.blog.hu/ 2014.08.13. 11:26:04

A naplóbejegyzésem is hatásos a Tigáz "maffiaszerű" viselkedése ellen. Érdemes elolvasni és megosztani is. Továbbá a fotón a mi családi házunk fűtésrendszerének központja van, szívesen társalgok műszaki kérdések tekintetében is.

vilagnezet.blog.hu/2014/08/13/tigaz_csalas_es_garazdalkodas
süti beállítások módosítása