okt
28

Sziasztok drágáim.sör-s társaim(gyík nem írtam el,te értsd sors  :P )

Hát eljött az éves törp-fest ideje.Nagyon jól sikerült ,már jól vagyok.Sajna Kürtiék megint kihagyták ,egy ellen festet tartottak dajcsban.

Bár meghívtam őket,nem jöttek .Mondjuk én kicsit furcsállom hogy mindig akkor kell rendeznem a bulit,amikor nincsenek itt,(de hát a többiek mindig így kérik)

És itt volt a szülei jóvoltából Matilda is,Aki nagyon jól érezte magát,Bár éjszaka kicsit nyűgös volt mert a GAZ,SZIGORÚ  szülei elvitték aludni a buli közepén.Bármelyikünk így reagálna ha buli közben elvinnének altatni minket.(nagyon örültem hogy bevállaltátok a babával,köszönöm)

Kriszta házaspár  is tiszteletét tette. .Kriszta elhozta feleségét is lacit akin nem is látszik a rabszolga sors.Anyira nem hogy vidáman becipelt egy csomó sört,(lagzis maradék) dió és meggy pálinkát(lagzis maradék)köszönöm a fain főzést,és hogy maradt nekem diópálinka,meg meggy is,elég keményen megdolgoztam érte. :-D

Gyík-Mária páros a szokásos lendülettel,és hévvel csaptak a lecsóba,és tartottak ki a házigazdával,a fölborulásig.

Bibóm aki mostanában a hét nappból nyolcat dolgozik(szerintem azért hogy ne kelljen velem olyan sokat találkoznia)szintén megtisztelt  minket,és tűkön ülve várta szesz testvérét......

Tomikát...(aki nélkül már nem is törp-fest a törp-fest).bár eltiltottam őket egymástól csak el fogyott a jéger.És meg próbálták a cselére fogni,aki szintén a törp-tárnák vendégszeretetét élvezte,és mikor a gazdái lefeküdtek,sikeresen bulizott velük(ááá dehogy is adtunk neki plusz kaját...mi? sohasem)

aztán volt még zsobráki alma és  szilva kóstolgatás, és egyéb rengeteg nedűt ,sört,bort egyéb italokat..Matildát is sikerült kicsit kézbe kapnom,mert az anyja azt mondta hogy az elfogyasztott sörök arányában egyre növeli a gyerek és a résztvevők közti távolságot. 

Másnap a szokásos gyors matildos lelépés volt, bár a Matilda kapott egy úti sört nagyon boldogan ölelgette,hiába no ,apja lánya.még egy vicsort is meg eresztet a gyík felé,amit ő mosolynak hit.Ja vitték a nagyobb kölküket is tomikát is.

Aztán gyíkék is villám gyorsan leléptek,itt hagytak jég akkutól kezdve,bulihordóig mindent.

Krisztájék olyannyira jól érezték magukat hogy délután háromig  élvezték a vendég szeretetem,mikor elmentek összecsuklottam mint a colstok.

Remélem egyszer ,a Kürti család is tiszteletét teszi nálam ( a kis kürt porontyokkal,ahogy itt rohangálna az a sok kis drága faust,vagy a kis paulanerek,és mindegyik azt akarja hogy őt vegyem a kezembe)

köszönöm a részvételt pusz nektek.

"TÖRPE"

UI: Amúgy idén elmarad a fesztiválok legnagyobbika, A TOMFEST bár lehet hogy ezt csak két évente rendezik meg?

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr474875456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Másikévi 2012.10.29. 14:39:50

köszönjük ezen felüditö solokat dlága Tölpém, mar megint lemaradtunk a jorol...de azé nekünk sem volt olyan rossz...összefoglalo extran!

Diósdrock 2012.10.29. 16:35:24

Hát, lehet, hogy Matildának ez volt az első Törp-fesztje (legalábbis pocakon kívül), de itthon minden nap megcsinálja a fesztivált, úgyhogy mi már kb. fél éve a "Sziget-utolsó-nap" fílingben leledzünk, és még csak sört se kellett inni hozzá hektószám :( Mindenkinek ajánlom a gyerekvállalást, aki igazi fesztiválérzést szeretne az otthonába: állandó zaj és nulla kipihentség :)
süti beállítások módosítása