feb
2

 Kedves mindanyiótok és kÜRTI úr.

Mivel magunkra szabadítottuk a másik Kürti csemetét is(mi így vezeklünk a teremtő felé).Tehát sajnos ismét el kell igazítanom (mert nem érti)egy két számunkra nyilvánvaló,de számára kaotikus világunkban.

A hármas levelezés:és amiről még nem is tud.(macika füstjelei,a nyomdagépek távírókénti működése,csele kutya ugatós postája /lásd 101 kiskutya/ vagy az egyszerű söröskorsók koccintását,amit ÉN és Tomika  bárhol meghallunk.

1: DIOSDROCK BLOG.Ez a kirakat,itt a magasröptű beszámolók vannak.Például Útleírások több verzióban is .Kevesen írnak blogot mert,félnek megnyilvánulni.Van egy számláló is ami a következő aktuális fesztet jelzi(ha nem működik az a szerencsétlen gyík hibája)Itt szeresük egymást,ide kerülnek a publikus képek és videók.Itt a legkeményebb a cenzúra.Van egy admin(gyík)áldassék a neve.És van egy admina (Patócs Évi)az atyaúristen női megfelelője akitől még párja(matild)is retteg.Álldasék az ő nevei is és méhének gyümölcse a kis lány :-D Na ők elvileg ki húzhatnak  vagy kitörölhetnek dolgokat.Ezzel csak fenyegetnek de nem éltek még vele(bár néha kijavítják a hejeszirassy hibáimat ).Néha kommenteznek a többiek is,de csak néha. (ez csak attól függ ki menyire rúgja le a láncot)Bár kíváncsi vagyok hány látogató járt már mi nálunk?(és vakult meg)

2:G-MAIL. Na ez az igazi folyam itt már jelen van mindenki,megy az adok kapok(néha én is  kapok)Itt nincs cenzúra,max amikor legközelebb találkozunk akkor figyelünk az alacsonyra sikerült sallerekre(bár ez csak engem fenyeget).Ide lehet rakni az olyan képeket amiket amúgy máshová nem rakunk ki.Ennek a levél folyamnak,ami teljesen érthető,és követhető mindegy ki mikor lép be vagy ír hozzá.5-9 vagy bármennyi üzenet után is mindenki érti.Ennek  egy fő ellensége van .Kedves nővéred,(ősasszony)mivel ő valami perverz oknál minden levélre válaszolni akar,ez még nem is baj de rögtön el is küldi.Mi a rutinos mail-ezők is a fejünket fogjuk néha.És ehhez még párosítja azt a páratlan nyelvezetet is amit ti csípőből értetek. :-D Minekünk meg kellet egy szótár hozzá.Drága bibó aki szintén friss versenyző,multkor könnyeit nyelve(inkább azt nyelje mint a sörömet)kért eligazítást ,mert már nem tudta ki kivel van.

3:FÉSZBUK  Ez csak szösszenet hogy mások elöt is lejárassuk egymást.És kis csapatunkban ne merüljön föl még véletlenül sem hogy ,bemutat az otthoni barátainak.Ezen a helyen pl a gyík is bátrabb mert nem tudja követni az irányítója(marika)így néha irányíthatatlan.

 

Tehát nagyjából ennyi ha egyéb kérdésetek lenne.kérdezzétek meg valakitől.persze mi is válaszolunk,de sörben mérjük válaszainkat.Egy hüjje kérdés= egy sör.Ha sok a hüjje kérdés a világ söre sem elég.

tehát kérdés............ van?

"TÖRPE"

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr924051475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2012.02.02. 18:25:27

tehát lásd balra fönt a számlálót,na ez a gyík.Évi már kérte az augusztusi nagy lagzi dátumát,én javasoltam az áprilisi mackólány születésnapját.vagy tomfesztet.
vagy MÁJUS 13 a legnagyobb dátum
de ameddig az a beste marika nem parancsolja meg addig............diósdrock szilveszter 36462472154087242874 nap mulva.
süti beállítások módosítása