már
17

Hogy én mit láttam!!! Azt csak a tagok látták :) Hát Gyík, congratulations :) Ez szép volt, látom, belejöttél, gratula, meg minden :) Azoknak, akik kaptak meghívót, de még nem aktiválták, súgok: érdemes betagozódni, titkos információkhoz lehet hozzájutni! :)))

Dicséretben részesítem Frozendoomot is, hogy ügyesen megjelent köreinkben. Vajon miből is jöttünk rá az ő valódi kivoltára??? :))) Frozendoom-né! Hé, asszonyka, téged is várunk :)

És igen, hahó, Marika! Téged csak azért nem hívtalak meg külön, merthogy azt az urad, mint admin teljes joggal megteheti, szóval Gyík, tessék lehetőséget adni a hozzászólásra a nejednek is... mert még a végén megharagszik rám, és azt gondolja, hogy én nem gondolok rá, és ez nem igaz!

Most beszéljünk komolyan.

Igen, satu igenis minden háztartásba kell. Ezen kívül további fontos dolgok, ami nélkül nem élet az élet: traktor, bobcat, markoló, daru - természetesen csak miután az apróságok megvannak, fűrész, talicska, betonkeverő, fúró, láncfűrész, talicska, digitális tolómérő, ölesléc ésatöbbi, természetesen mindez különböző méretekben, az aprótól az óriásig.

Najó, elárulom, idén "Bob, the builder" naptárunk van. Vajon miért?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr361848056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2010.03.18. 04:59:16

bob mester mi?
én csak leendő gyerekeket sajnálom .
hogy mért is.
azt hiszem egy kommentben megírom.
féljetek házigazdák bocs gizdák

Gyik 2010.03.18. 08:15:30

Nem leszek meglepődve ezek után, ha első gyermekük Bob lesz (akkor is ha lány): Csősz Bob, vagy Patócs-Szőcs Bob (ez utóbbit nyelvtörőnek is ajánlom, az óvodában legalább nem tudja majd senki kicsúfolni, mert minden kölök a logopédusnál végzi)

Diósdrock 2010.03.18. 18:45:55

@Gyik: "Csősz Bob, vagy Patócs-Szőcs Bob" - na mi van, most akkor Csősz vagy Szőcs? :) Én inkább maradnék a Csősz mellett... :)
Különben meg aki az én gyerekemet az oviban csúfolja, annak az én gyerekem purhabot fog nyomni a szájába, ha mégegyszer csúfolásra nyitja a lepénylesőjét :) /Már ha az apja nyomdokaiba lép./

Gyik 2010.03.19. 08:58:35

@Diósdrock: Egy apró elírás és kapok a pofámra... Szép... de a Bob-ot jól leírtam (mekkora ciki lett volna fordítva leírni, nem?!)
Igaz, purhabot neki aztán a satupofa közé a pofájás a rühes kölöknek!
süti beállítások módosítása