már
22

Mindenkinek javaslom a szavazást, mert a szavazás végeredménye lesz a döntő, és azt főzzük, amit ti akartok :)

Mint tudjuk, a tavalyi káposztás csülkös bab szülőanyja Orsika volt, így ha az a verzió marad a lista élén, akkor kérem szépen Orsit, hogy ismét legyen tápláló anyánk :) Orsi! Remélem, hogy idén - a megfelelő felkészültség okán - már egyébként is jobban fogod érezni magad köztünk, mint tavaly, és megkímélhetünk a hungarocellen való alukálástól :) (Petinek üzenem: ha Orsi jelzi azt, hogy "ELÉG", akkor hátra fogjuk kötni a két kezedet, ami neked nem fog tetszeni, de a békesség megőrzése érdekében, és mert mindig a nőknek van igaza, ez a szükséges lépés, amit másnap /jajjjj!!!/ te is be fogsz látni...) :)

Puszik,
Évi

U.i.: idén nem az érdi tesóból hozzuk a csülköt és a babot, így várhatóan gazdagabb ízorgiában lesz részünk, mint tavaly... (Tavaly is csak a szükség vezetett oda bennünket, mentségünkre legyen mondva.)

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr201860153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása