már
31

A diósdrocki sörválság elkerülése végett javaslom mindenkinek eme tudományos eszköz beszerzését:

(forrás: bigyoshop.hu - ahol akár plüss szájszagot is találsz!!! = érdemes a munkaidődet kitölteni a bigyoshop innovációs termékeinek nézegetésével, csodálatos dolgok vannak ám rajta... :) )

Termékleírás

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minket igenis felháborít az a diszkrimináció, amikor a saját sörünket nem vihetjük be fesztiválokra, koncertre, focimeccsre, vagy bárhova, ahol szívesen hörpintenénk egy kis frissítő söröcskét, vagy fröccsöt, vagy bármit, ami a mienk, és már a bejáratnál meg akarnak szabadítani tőle (Haha, tudjuk, hogy a méregdrága sör eladás hatalmas üzlet), nos itt a hi-tech ellenszer!

Sör Sörhas
Kb 5 korsónyi (2,4 Liter) manna kapacitású, és egy csövön keresztül ihatsz suttyomban, briliáns nem? Bár kicsit kövérnek fogsz benne tűnni, de kit érdekel, szokjad az állapotot, egyszer még lehet sörhasad!

Sörhas hűtő

Opcionálisan rendelhető sörhűtő, kimondottan a sör sörhas termékhez
  
Az italozással kapcsolatos találmányok közül abszolút viszi a pálmát nálunk, egyszerűen csúcsszuper! És ha esetleg mégis egy morcos kidobó kérdőre von, az alábbi válaszokat ajánljuk arra a kérdésre, hogy „ájjoncsakmeg, miazottan a hasán kiccsávó?”: 
  • Ez egy orvostechnikai eszköz. Látni akarja, hogy a cső hova vezet?
  • Allah Akbaaaar, és húzdd meg a csövet
  • A katéterem elromlott
  • Kérsz egy korsót?

Nem mintha bíztatni kéne benneteket... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr401884898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2010.03.31. 20:58:37

szevasz te áruló.
most elárultál engem meg matildot
:-D
mi már évek óta nap mint nap használjuk
:-D

Gyik 2010.04.01. 07:26:45

Ez most azt jelenti, hogy nem vihetünk Diósdrockra sert, mert Matilda már a bejáratnál el fogja kobozni (béke sörtől átitatott poraira ha meg is issza mindet) - és vehetjük a méregdrága Diósd Special sört 800-ért a nappaliban?!
Most tudjuk ezt csak meg?

Diósdrock 2010.04.01. 21:12:27

@"TÖRPE": Én mindig mondtam nektek, hogy Macika tulajdonképpen tök úgy néz ki hastájilag, mint Heri... csak eltakarja... most már tudjátok, hogy mivel!!! :)

Diósdrock 2010.04.01. 21:14:05

@Gyik: "Hát ennek a Gyíknak mlyen jó ötletei vannak" - mondá Matild, s üzené: "a saját korsótokba (max. 4 deci!!!) kaptok csapoltat 795-ért!" :)))

"TÖRPE" 2010.04.02. 04:58:56

"soha nem birtam ezt a gyík csávót"-mondá törpe, s üzené:kapd be
:-D
UI:bár matild inkább,kocsmáros.mint kertész forma.

Gyik 2010.04.05. 12:03:59

@"TÖRPE": Idézet a fegyverek könyvéből 14-től 21-ig: "Ki, mivel nem kedves nekem, megdöglend." - Törpe, ezt szakasztott neked találták ki...
süti beállítások módosítása