Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
sze
20

A szex gusztustalan!

Címkék: szex gusztustalan | Szerző: Diósdrock | 8:28 pm

A sztori, amire vártatok.

Ülök, üldögélek én szombat este a nappaliban, nézek jobbra, ott van a konyha, nézek balra gyanútlanul, ott meg valami izé a nappali ajtaján. Kicsit közelebb megyek, hát látom ám, két izé, mégpedig két rusnya izé /meztelencsigák/, szerencsére kívül. Törpe meg már tudja, hogy utálom a csigákat. A házasakat is, na de a pucérokat, fúj, undorítók, már önmagukban véve is. De akkor még nem tudtam, hogy ha az állat gusztustalan, akkor a szex, amit művel, na, az aztán megagusztustalan.

Szóval, ülök továbbra is a nappaliban (isten ments, hogy elpateroljam őket), és az üvegen egyfolyában eksön van. A két kis rohadék, nevezzük őket Gusztinak és Undinak, bemutatta az ábécé összes betűjét. Na mondom, szépen ismerkednek, de már megint mért éppen nálunk. De mivel vicces volt, hogy télleg betűzgették egymást, elkezdtem fotózni a jeleneteket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben meg elmentem mosogatni. Jövök vissza a mosogatásból, és látom ám, hogy a szerelem szárba szökkent, mert Guszti és Undi már egymásba voltak tekeredve, és egy jól odatapasztott nyálcsíkon csüngve pörögtek, mint a zománcoslavór. Közben a nyálcsík meg csak nyúlt-nyúlt, ezek meg haladtak a föld felé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikor aztán a csúcson járt a lamúr, egyik rusnyaság egyszercsak egy péniszszerű izét bocsátott ki magából, mire a másik is ugyanúgy tett. (Ja, azt tudom, hogy hímnősek, de ilyesmiről szó se volt biológia órán. Anno.)

 

 

Összevissza kavarogtak egymáson, én meg halált megvető bátorsággal természettudományos fotózásba vetettem magam a terepen /azaz kimentem a ház biztonságából/. Természetesen a ti érdeketekben, nehogy lemaradjatok a szaftos jelenetekről. Esküszöm, közben még nyögdécseltek is a nagy heves dugás közepette. Meg cuppogtak a nyáltól...

 

Szóval, miután Guszti és Undi lepörögtek a sárga földig, gondoltam, hogy most akkor itt a the end, azonban még jött rá a harmadik felvonás. Guszti a saját nyálcsíkján elkezdett visszamászni a kiindulópontra. Na mondom, mi jön még itt. Miután visszamászott, és mindenféle undorítóságokat hagyott maga után az üvegen, megfordult, és elkezdte bezabálni a cuccot. Ennek mondjuk örültem, rendes gyerek, takarít. Csodálkoztam kissé, hogy Undi meg sehol, de hamarosan megjelent ő is újra a színen, vagyis az ajtón. Szintén az undorítóságok nyomán elkezdett nyalakodni az ablaküvegen, csak úgy tolta befelé a kaját.

Nade ez Gusztinak nem tetszett ám, és jól megverte Undit. Szerintem meg is harapta. Mire Undi elhúzta a csigacsíkot, de éppen csak annyira, hogy miután Guszti befejezte a lakmározást, utána, mint a keselyű, felfalja a maradékokat. Hát mondjuk, kevéssel kellett beérnie, mert Gusztinak elég jó étvágya volt. Ezek után nem mert lefelé indulni, mert Guszti még a terepen volt, így felfelé startolt a gyerekszoba felé. Akkor már kezdtem fontolgatni, hogy közbelépek, dehát én ezeket az életben nem fogom meg, csak max. ásóval két darabban, és hát ásóval nem eshettem neki az ablaküvegnek.

De miután Guszti letakarodott az üvegről, Undi is befejezte a visszavonulást, megfordult, és elment paradicsomot enni. (Másnap kiderült, hogy ezek a szemétládák felzabálják még a paradicsomunkat is, és azon híznak ilyen dagadtra a saját melléktermékeiken kívül.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Szóval, lehet, hogy ez hihetetlen, de igen, a meztelencsigák premier plánban szexelnek Diósdon. Ezek után azt hiszem, Diósdon bármi megtörténhet, ki se kell tennem a házból a lábamat... :)))

Évi

U.i.: igen, tudom, Gerald Durrell bepisilt volna örömében a látványtól. Ha esetleg valakinek kell a diplomamunkájához, akkor a nagyfelbontású képeket szívesen átadom...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr142310825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2010.09.21. 04:55:12

Kedves évi te beteg elme.
:-D
diosdi piros lámpás negyed na szép.
kis amszterdam.
fű is van.........

Gyik 2010.09.21. 08:19:33

Azt viszont nem tudjuk, hogy a fenti - amúgy igen informatív - jelenet mennyi időt vett igénybe. Csigatempóban szerintem kb. 2 hét alatt lezavarták.

Perverz banda. Nyilvános kufircolás meg minden...

Diósdrock 2010.09.21. 21:59:24

@"TÖRPE": én nem tehetek róla, hogy ezek ott dugtak. Csak ha már ott dugtak, akkor nehogy már pont ti maradjatok ki a látványból (= jó vagyok hozzátok, csak ti nem értékelitek). Egyébként én szeretném legjobban, ha elköltöznének. Messze.

Diósdrock 2010.09.21. 22:03:12

@Gyik: 20:12 és 22:00 között készültek a képek. Mondjuk azt nem tudom, hogy hány napig tartott, amíg kinézték a helyet... de mehettek volna máshová is.

Gyik 2010.09.22. 07:57:13

Amúgy meg kikérem magamnak ezt a cikket! Felháborító a címe!

Gyik 2010.09.22. 11:26:45

Csak hogy tudjátok:
www.origo.hu/tudomany/20100922-hogyan-vedekezzunk-a-kartevo-csupaszcsigak-ellen.html

Úgyhogy ezek alapján legyenek Manuel és Manuela.

Diósdrock 2010.09.22. 20:00:32

@Gyik: A totyikacsa beszerzését már nyár végén is fontolgattuk, Macika aszonta, tavasszal szerez, kettőt legalább. (Karácsonyra mondjuk kutyákat akar szerezni, így lehet, hogy a kacsák hamar ki fognak nyiffanni.) De minden más is be lesz vetve a mésztől a kék csigaölő szerig, mert idén szó szerint csigainvázió volt. Egyedül sózni nem fogom őket, mert azt nem tartom humánusnak, akkor nagyon sokáig szenved a csiga.

"TÖRPE" 2010.09.22. 20:56:50

elképzelem a tavaszi nagy összecsapást
csigák kontra évi.
ááááááááááááááááááá
láááááááááá
látomás
sőt már vízió
:-D
évi diósdon a kertben egy széken áll. kezében mindenfajta csiga ölő szerek.(amik szarok).
évi visít.(ez a klasszikus egeret lát a nő sikítás)két fürge csiga elkezd fölfelé mászniVILLÁM gyorsan a szék lábán.
évi visít........
közben vadul bömböl a tyr uj feldolgozása.címe ajnvlismv tjmv ijb(magyarul csiga biga gyere ki)
és drága macikája?
kb két méterre a széktől fetreng a földön
a hasát fogja úgy röhög

Ui:annyira ott vagyok megint.

Diósdrock 2010.09.23. 17:44:21

@"TÖRPE": aztán meghívom a Törpét vacsira, és miután befejezte, és megkérdi, hogy mi volt az a finom, amit evett, majd jól megmondom neki, hogy az édes kis cuki-muki fincsi húsos-izmos 10-12 centis meztelencsigák voltak, amiket a kertből fogtam ki...
Erre Törpe visítva hány.
És Évi drága Macikája?
Kb. két méterre a hányástól fetreng a földön, a hasát fogja úgy röhög :)))))

"TÖRPE" 2010.09.23. 20:21:01

hát ez nem fog bejönni.
mivel már ettem csigát finom.
:-D
bezzeg a krumplis tészta.pfujjjjjj
attól tudnék fekve hányni.
amúgy a matild sokat röhög a földön fetrengve.
csak nincs valami baja?

Másikévi 2010.09.28. 16:15:06

...pedig pont akartam kerdezni hogy ne küldjek meg nehanyat ebböl a fajtabol? Ha ennyire belecsöppentel a termeszetfotozasba...
Valassz egy szint! Itt annyifele szinü van: fekete (ez a metalcsiga, Tyr-nek becezzük...csak ritkan lathato) van tarka, amilyet fotoztal, de a mieink kicsit sötetebbek (na nem agyilag, azt mindegyik felfogja, hogy a paradicsom jo...) eza viking vervonal hatasa...aztan van barna. Ök nem olyan nagyra nönek, tudom ajanlani monnyuk salatakhoz (azt szeretik legjobban) es az elmaradhatatlan rikitokukasarga szinüek kepviselik multifunkcionalitas kiemelkedö agat: majdnem vilagitanak sötetben. Csak azert nem, mert ök sötetben is jol latnak. Ugyanis mindegyik ejszakai eletmodot folytat, nappalra behuzodnak a nedves hüvös izek ala...Szoval csak bökj ra egy szinre, küldök neked parat...nagyon jol neveltek, jol taplaltak es egeszsegesek. Es nem szaladnak el olyan gyorsan...

Gyik 2010.09.29. 09:45:59

Azért azt látom, hogy ha a "szex" vagy a "gusztustalan" szó szerepel egy poszt első három sorában, nagyságrendekkel megugrik a kommentelők száma! :)

Másikévi 2010.09.30. 10:43:24

...ezek utan levonhatjuk a tanulsagot: dobjunk fel szaftos sztorikat a repak es karalabek nemi eleteröl es elemezzük a hany-tatott sorsu sörök törteneteit...szerintem meg sokkal többen fognak irni is a blogba, nemcsak olvasni!

Diósdrock 2010.09.30. 18:22:27

@Másikévi: Na akkor, mikor is olvashatjuk a posztodat a répaszexről? :)
süti beállítások módosítása