sze
2

Állásajánlat

Címkék: anglia állásajánlat | Szerző: Gyik | 1:52 pm

Sziasztok!

Drága jó édesanyám hívta fel a figyelmemet egy állásajánlatra, amelyet itt is posztolnék. Íme:

Kertészt keres II. Erzsébet brit királynő a skóciai Balmoral-kastély háza tájának rendben tartásához, évi 15 ezer fontot (havi 370 ezer forint) ajánl bérként.
A munkakör betöltőjének fő feladatai a pázsit és az összes többi növény gondozása mellett a szemét újrafeldolgozása. Utóbbi nemcsak a lenyírt fűből, levágott ágakból áll, hanem az istállók lovainak szalmaalomra kerülő "terméséből" is.
A munkaidő heti 39 óra, a hétvégék szabadok. A jelentkezések leadásának végső határideje 2012. február 13. Arra nem térnek ki a források, hogy milyen állampolgárságú pályázók jelentkezését várják, de az állás megszerzése valószínűleg nem nemzetiséghez kötött.
Az állás a kiírás szerint nagy kihívást jelent és lehetőséget ad arra, hogy a jelentkező a kastélyban éljen. Motivált, tapasztalt és kevés felügyeletet igénylő kertészek jelentkezését várják.

Mindannyian tudjuk, hogy kire is gondolnak, ugye?! Most képzeljétek el a zörgő Ignis felveri a skót felföldek csöndjét. A pásztorok sietve akoljaikba hajtják juhaikat, bárányaikat, a csaposok sunyi ábrázattal dörzsölik össze a kezeiket a hétvégéken... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr963197726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diósdrock 2011.09.05. 19:29:36

II. Erzsébet eléggé fogához veri a garast... 370-ért pucolni a szart? Hát ha még megtoldaná egy nullával, akkó azt mondom, megFONTolandó, nade a 370 még a magyar sörárak tekintetében is karcsú Macika fogyasztását tekintve, nemhogy a brit sörárak mellett... Erzsi felkötheti a gatyeszt, ha ennyiért jó kertészt akar... (vagy minden hónapban el lehet adni vmit a kastélyból? egy festményt... egy asztalt... állólámpát... szőnyeget... ?????)

Diósdrock 2011.09.05. 19:31:19

Ja, és egyébként a Kürti is kertész... csak úgy halkan és csendben jegyzem meg...

motorpocok 2011.09.13. 13:42:19

Hát én havi 370ezerért elmennék szart lapátolni... :)
süti beállítások módosítása