sze
10

"T(s)ÖRPFEST infók.

| Szerző: "TÖRPE" | 3:25 pm

Szevasztok ..................... (a pontozott részre azt gondol mindenki amit akar)

Egy hét és ismét összegyűlik a csapat egy kellemes serezésre(borozásra).Esőnap nincs.

Mivel a csapat 99% messziröl jön ,és matildék nótórius késlekedők.Ezért a buli kezdési időpontja délután 14.00 óra .Kivéve matildéknak ,mert nekik reggel hat órakor meg kell jelenni(így talán tartják a két órát).Matildéktól még szeretném ismét elkérni a bográcsot ,ja a kaja egyszerű pörkölt lesz kenyér ill krumplival aztán rumlival..a kellő savanyúságokkal.A  házas párok a szokásos el helyezést kapják.Tehát a többiek kéretik ,hálózsákot hozni.

A fő folyadék természetesen Sör.ha valakinek egyéb ingerenciája van.Azt tessék megoldani.Zene:a múltkori "törpfest" nóták plusz az új kedvencek.

tehát várom a kiválasztottakat.

ÜDV "TÖRPE"

UI:Amúgy meg hívtam kürty-uwé párt is,ők ijedtükben angliába mennek (az a másik irány).Ha kérdésetek van tegyétek föl?(valakinek)

Jelszavak:

A sör legyen velünk.  Nyomjuk le csepelt.  Nem,nem rövidet soha.  Azt nem viszed el Kriszta.  IGGYYYYÁÁÁÁ   EGGYYYYYÉÉÉÉ.    stb

:-D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr43216159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motorpocok 2011.09.13. 13:47:31

:DDDDDDDDDD De, akkor is elviszem ha nem nézel oda!!!!!! ;)

A helyzet fokozódását illetően megjegyezném, hogy mi csak olyan 5-6 között érkezünk vala, mivel Laci(m) gályázik szombaton 2ig és 4re érkezik Pöstre. Utána kilövünk és ha minden igaz holnap kiderül h mi visszük é Gyíkékat is e.... :)

Kéretik visszakommentelni, megfelelő e az időpont az érkezésünkre, vagy inkább akko má ne is menjünk? :D DE AKKOR IS!!!!!!

"TÖRPE" 2011.09.14. 15:30:14

minden lecsavaroztam,bár a kutya mindig elfutott de már egy helyben áll..jöttök ahogy jöttök,mivel senki nem fog ide érni 3 óra elött az tuti.a borodat intézd.ugyebár te vájt torkú vagy és csak az a koccintós jó amit te választasz .
:-D
süti beállítások módosítása