dec
9

Szervusz DRUSZÁM.Te vagy a negyedik László.

Na végre ismét egy uj szomjas bloger,Tehát nagyon figyelj ha írsz vagy kommentelsz,évi az atya és az úristen,valami nem tetszik neki macika el ás bárhol.Persze elötte fölgyújt.Gyíkal nincs sok gond ha nem csesztetik ,ő békében el van(hisz marika melle-t edződött)amúgy ő a felelős a számlálóért(ezért mutat néha vadakat) a többiek csak néha benéznek,A Marika csak olvas de nem ír(szerintem dixlexiás)bár ezt nem mondom meg neki.Krisztát leköti a csele gyerek,meg laci irányítása.ő sem zavar sok vizet,ill sört.bár figyelni kell rá mert a szemével is tud ölni.A német különítmény néha lelkes de egy írás szakértő segítségével érthetőek ők is. Hát nagyjából ennyi.

ja magamról csak annyit.

 

ÓVAKODJ A "TÖRPE"-ÉTŐL

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr273450319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diósdrock 2011.12.09. 18:51:18

Törpéhez is kell némi kódfejtő készség, de ha a fentieket az elolvasáson kívül még értelmezni is tudtad, akkor valóban itt a helyed :)

Plusz, ha posztot akarsz írni, nem csak kommentelni (állunk elébe), akkor szóljál, némi bürokrácia után megoldható a dolog.

Gyik 2011.12.09. 19:12:21

Annyit tennék hozzá, hogy ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL, mivel a helyesírás meg ő újravívják a százéves háborút. Még hátrányban van, de majd meglátjuk mi a vége.
Mivel a múltkor azért kellett újratelepíteni a gépét, mivel a helyesírásellenőrző rászabadult a levelezésére és látva a lingvisztikai ilyen magasfokú abuzációját menten az öngyilkosság satujába fogta önnön és az operációs rendszer döbbent ábrázatú fejét.
Megjegyzem a gép azóta sem heverte ki a megrázkódtatást, így javallom 0,5 egység ser orális magadhozvételét Törpuram sorait megelőzően!

"TÖRPE" 2011.12.12. 09:38:54

@Gyik: azt hiszem könnyű a kicsire fogni,miszter tökéletesség.
tjhaaaa ááá nem számít na kikapcsolom a gépem KÉTSZER hogy egyszer le álljon.
:p

bremai 2011.12.15. 21:43:53

Örülök hogy őrűltök! Szóval kivel kell kell kufircoljak, ha hozzászólnék a zeneajánlótokhoz? Jó, ha Törpének megírom?

"TÖRPE" 2011.12.15. 21:57:11

@bremai: tjaaaa te sem vagy különb csak nézed a blogoldalt,szép színes és a szöveget meg nem érted.elképzelem hogy a matildéknál nekiállsz...izé le sem merem írni mit csinálni.Meghaltál matild máglyára vet.
süti beállítások módosítása