dec
19

Drága kismama....

| Szerző: "TÖRPE" | 9:35 am

 http://hardrock.hu/?q=node%2F17877

 

Örömmel tudatom a hírt hogy májusban leánykérés.

És ezúton szeretném elvinni a kis CSŐSZ matildka BUSÓKÁT (ja én egy tálca sört teszek rá hogy lány lesz,és a neve busóka) a májusi koncertre.Persze hozhatja a két kiemelt szolgáját is akik az apuka-anyuka névre hallgatnak majd....

"TÖRPE"

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr153474988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diósdrock 2011.12.19. 17:43:24

A Matild nálunk fiúnév, tehát a Matildka akár fiút is takarhat :) A Busókát meg felejtsd el, mert a gyerek nemsokára olvasni fog, és ha elolvassa a blogot, visszamenőleg is megkapod a magadét a sértésért :) Addig pedig, amíg megnő, többen is védik a Gyermek jogait, pl. Ősasszony, aki - ha minden igaz - már itt van a KÖZELBEN, így jobban teszed, ha fedezékbe vonulsz :))) De a lánykéréshez gratulálunk, és feltétlenül képi bizonyítékot várunk az eljegyzésről, valamint a meghívót az esküvőre :)

"TÖRPE" 2011.12.19. 19:22:39

@Diósdrock: távol álljon tőlem a sértés,és a csipkelődés.Hisz ismersz,és én most nagyon szeretem az ősasszonyt ám.A gyermek (lány)meg valószínűleg a születése pillanatában is magasabb lesz mint én.amúgy mikor kezd matild gondolkodni a menün? már a szilveszterin.miből tudunk választani?

Gyik 2011.12.20. 10:21:36

@Diósdrock: @"TÖRPE": Max. egy olyan képet tudok prezentálni, ahol épp' az látszik, hogy:
1) Törpe vetődik Simone felé, torzult orcából a SZERETLEEEEK hosszú E-s részét artikulálja
2) Simone döbbent (vörös) ábrázata
3) Négy biztonsági az 1-es pontban részletezett jelenség irányában/útjában.

Ez megfelel? A távolságtartó végzést majd mindenesetre bekereteztetjük.

"TÖRPE" 2011.12.20. 10:37:30

@Gyik: na most mééééééééééé.álmodozni szabad,majd az öröm szülők nem kapnak meg hívót(gyík az hogy "az az örömszülők ennek meg örülnek" az olcsó pojén)
süti beállítások módosítása