dec
20

             Sziasztok karácsonyra készülő idegroncs népek.

Kürti László,ezen a néven az egyetlen ,és remélhetőleg nem is az utolsó.Azzal a kéréssel fordult hozzám.térden állva,imára kulcsolt kézzel.(így is magasabb volt nálam)Hogy kicsit tudakozódjam a szilvesztert illetőleg.Még rutintalan diosdrocker az illető.NO PANIC.

Tehát a szilveszter dec31.Véget ér ismét egy év.Ilyenkor vissza tekintünk (ki meddig lát)hogy milyen évünk is volt.3 diosdrock,egy bakonyfest (sok sérült),metálfest, egy törpfest,egy tsörpfest,aztán az egyéb meglátogatott események Horvátország, a gyík-travellel,hegyalja az előbb nevezet irodával,aztán volt még a german metal tour amiről oly sokat hallottunk.Tehát van mire emlékezni,és van mit elfelejteni.Hogy mit is?Azt elfelejtettem.:-D

Hogy is zajlik majd a szilveszter?matild már most tudja hogy mit fog főzni sütni.És már reggeltől fogadóképes lesz.Persze ez nem igaz,mert 30-án még lázasan fog rohangálni valamilyen tesco szerszám gép osztályán ,kajáért nekünk.Mivel képlékeny még az egész senki nem tudja mikor fog kezdődni a buli.de elkezdődik az biztos.A menete a szokásos ihaj csuhaj dáridó.és.........

SÖR

Aztán figyelve hogy évi tudjon pihenni is(még egy sört évikém drága)Mondjuk a tavalyi szilveszter az alvásról szólt.Idén is a gyengék elhullanak majd.A zenével nem kell foglalkozni,mivel mindig a legrészegebb kezeli a gépet,ezáltal a matild,marika páros fölváltva játssza a polkát és sabatont.

Tehát ne aggódj,minden sör-jozottan fog menni.aztán jöhet a 2012.És a szokásos soha többé nem iszom frázis.Na elöljáróba ennyit,én apuékal megyek,ám ha jó lesz minden akkor a kis Tomikával 30-án.rákészülünk diósdra. (váci forraltbor főző verseny )

 

Tehát még pár nap.........és...................

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr483478996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2011.12.21. 08:05:25

@Gyik: igen ,jól mondtad.és enged meg hogy köszöntselek mint az első agyilag retardált versenyzőt.gratula próbáld újra.

"TÖRPE" 2011.12.21. 13:04:29

Kriszta fölajánlotta a segítségét a szilveszteri kajához.azért rajtam keresztül,mert túl szerény.vagy ilyesmi.

Diósdrock 2011.12.21. 21:29:24

Menü: Matild a tavalyi lencselevest nem akarja megismételni, viszont felülmúlni igen :) Ez, remélem, mindenki számára jó hír. Ezen kívül pedig a tradícionális szilveszteri virlsifőzésre készül.
Segítség: vigyázat, csapda! :) A Matild nem szereti, ha főzés közben belepiszkálnak a levesébe :)

Diósdrock 2011.12.21. 21:36:30

Kaja, plusz: Ősasszony is mindenképpen akar kaját hozni, így várhatóan nem fogtok éhen halni szilveszterkor, és megéritek a 2012-es új évet :))) Kolbászfőzelékre készül, amely eledel Tomikának és nekünk ismerős már a German Metal Tourról. Macika megnyugtatta, hogy elég, ha sört hoznak :))) /a kolbászfőzelék egyébként finom, így amúgy az eledellel kapcsolatban nem volt kifogása, csak a ti igényeiteket közvetítette Évink felé :))) /

"TÖRPE" 2011.12.21. 21:59:50

@Diósdrock: na én erre számítottam, légyszíves ezt humánusan közöld krisztával
na nem mintha érzékeny lenne mert a vad motoros kinézet mögött egy vad motoros van és a mögött még egy aztán egy harmadik majd a krisztánk zsenge lelke akit mi edzünk.
amúgy én sütessek valamit drága jó anyámmal?mert még minden meg oldható

"TÖRPE" 2011.12.21. 22:01:38

@Diósdrock: tényleg ős aszony miböl főz meg nyúz egy követ majd puhára főzi,aztán egy tyr-anasaurus rexből kolbász csinál?
tjaaaaaa

motorpocok 2011.12.22. 10:45:10

@Diósdrock: Ennek csak örülök! :) Csak gondoltam azért elkel a segítség...de nem erőszak... :)

TÖRPE MEGHALSZ!!!

"TÖRPE" 2011.12.22. 11:11:57

@motorpocok:ez butaság,ennyiszer embert illetve törpét nem lehet megölni.Már így is ki akarsz nyírni egyszer hobbiból,egyszer a cselével akarsz széttépetni,most megint a közvetítésemért,és ezek után még ott lesz az ősasszony.akivel sírva-nevetve nyírtok majd ki.Még jó hogy élek. :-D

bremai 2011.12.22. 12:18:13

Szerintem abban reménykednek, hogy ha jól meg/kinyírnak, majd jobban nősz jövőre! Egyébként se félj, csak az első pár alakalom fáj, utána némileg rezignáltá válik az ember, valamint a remény hal meg utoljára!

Gyik 2011.12.22. 13:35:53

@Diósdrock: Remek, mi teszteljük szívesen a lencsefőzeményt! :)

@bremai: Próbálkoztunk már mi mindennel (leitatás, elveszítés, tengerbefullasztás) de csak nem akar megnyuvadni a beste...

@motorpocok: Kriszta ha kenyértörésre kerül a sor, jobb, ha tudod: MI VELED VAGYUNK (meg félek is tőled valahol)

Ősasszony hozza csak a kolbászfőzeléket, majd jól leteszteljük...

"TÖRPE" 2011.12.22. 14:01:19

@Gyik: és mi lenne veletek nélkülem?????
nyugodt élet.....
mire??????
minek????
egy mindenkiért,mindenki ellenem .
na szép,és már te is félsz a krisztától.
kérdem én hol vannak a férfiak?????

Másikévi 2012.01.05. 19:05:50

...én egyet ismerek! Tavaly elvett feleségül. Márpedig aki ilyet tesz, az férfibul van!!;-)
süti beállítások módosítása