jan
4

Hát drágáim, távol álljon tőlem, hogy babablogot csináljak a Diósdrock blogból, de a mai felfedezésemet muszáj megosztanom veletek. Tajigát keresünk a gyereknek, pontosabban az utcánkhoz alkalmas terep-babakocsit, és így a kutakodásban ma rábukkantam Magyarország - vagy talán a világmindenség - legdrágább babakocsijára, mely mindössze potom 799.000 Ft-ot kóstál. (Holnap már drágább lesz, mert az árfolyamok újabb csúcsokat döntögetnek.) Lehet kapni a babakocsi játék-babakocsi mását is, rendkívül kedvező és  igen jutányos 159.000 Ft-os áron. Amennyiben tipegőnk már az óvódás korba lép, rendkívül pratikus játékbabák tologatására. Csak arra kell odafigyelni, hogy a játékbaba is megfelelően drága legyen.

Íme, az illusztráció:

 

 

Annyit sikerült megtudnom róla, hogy II. Erzsit, aki lassan dédnagymama korba lép, ilyenben toligatták királyi szülei a múlt század elején, és azóta a babakocsi töretlen népszerűségnek örvend a fiatal (és sznob és gazdag) friss szülők körében, akik úgy gondolják, hogy gyermekük megfelelő lelki fejlődése érdekében feltétlenül és csakis olyan babakocsit kell használniuk, mint amit az angol királyi család is használ...

Szóval, ha valaki ilyen babakocsit talál a padlásán vagy pincéjében, az nehogy azt higgye, hogy az csak egy régimódi, ócska vacak - ez a legtrendibb trendi celeb babakocsi. Amennyiben megfogan és megszületik a legutóbbi királyi frigyből származó első bébi, annak is ilyen lesz, mert a Silver Cross az angol királyi udvar hivatalos babakocsi-beszállítója (hehe), így Katalin hercegnő is kénytelen lesz ilyenben tologatni Vilmos herceg kis porontyát :) /Ha nem ilyen babakocsijuk lesz, az csak egyet jelenthet: nem hercegi az ivadék - ebben az esetben jaj Katalin hercegnőnek./

Hát, gyönyörködjetek benne, és mindenki döntse el, hogy megérne-e neki 800 ezret a fenti babakocsi... (Én max. 8 ezerért átveszem, ha valakinek van ilyen feleslegben használtban, mert jó nagy kerekei vannak.)

Pussz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr773519953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2012.01.05. 07:55:58

hát ez egy erősen le strapált példány.
nincs rajta sárvédő és mivel macika utánfutónak is használná,dobálná a sarat a gyerek fejére,(nincs lámpa,de az utcában sincs)Amúgy tényleg macikanak ott egy csomó taliga,pár szögvas hozzáadásával,gyönyörű napellenzőt lehet rá csinálni,hagy örüljön a kisLÁNY.

Gyik 2012.01.05. 09:36:00

Persze, hogy drága hiszen nem multifunkciós. Egy célja van - gyermek bele, oszt' tüköraszfalton go. Erre tökéletes, ezt próbálja neked sugallni, ahogy megcsillan a fény az alufelniken, a krómcsíkon...

Másikévi 2012.01.05. 18:16:02

nem tudjatok ertekelni a kiralyi csalad trendi modelljet, mi?! Hat eddig jutottunk! De megvallom, azé ez egy jo nagy szar.
Törpe talyigaátalakitasi ötletet tamogatom. Nektek multifunkcios gyerekszek kell: lehessen vele követ szallitani meg neha a gyermeket kitóni a dejósdi rétre (kutyaszarral vigyázni!)

Diósdrock 2012.01.05. 22:26:09

Matildotok aszonta, hogy márpedig őt igenis ilyenben tologatta az anyukája annak idején.

Most már csak azt nem tudom, hogy a babakocsival kapcsolatban tévedett-e, vagy esetleg egy álruhás királyfi őkelme, csak a gyerekkori csínytevései miatt kirakták a királyi házból??? :)

"TÖRPE" 2012.01.06. 07:31:40

@Diósdrock: igen ezt sejtettük,de kicsit más volt kaptak egy babakocsi vázat ezt a macika szülei körbe tekerték zsákvászonnal,de mivel ez gyúlékony,bedeszkázták,de ez is gyúlékony,tehát egy réteg vaslemez,azóta szereti macika a lángvágót

Másikévi 2012.01.10. 12:23:04

hát ha fiú lesz a gyermek és nem érzed cikinek ilyen gagyi gyerekkocsiban toszogatni egy igazi jo terepjaro babakocsi helyett, es ha mink leszünk az adott fiugyermek keresszcsálággya, akkor esetleg beszerezhetünk valami hasonlovat...;-)

Diósdrock 2012.01.10. 20:42:52

@Másikévi: Máma meg is vettük az igazi jó TEREPbabakocsit :))) Bazi nagy felfújhatós kerekek, dupla rugózás, alumínium váz, + helyben 360°-os fordulatra is képes a tajiga :)))

Macika épít a házhoz rámpát, hogy akadálytalanul gördülhessünk ki a gyerekkel a terepre :)))

"TÖRPE" 2012.01.10. 20:52:38

@Diósdrock: helyben 360°-os fordulatra is képes a tajiga :)))
????????????????? jézusom ez nem babakocsi.
ez egy mini targonca(bobcat)

Diósdrock 2012.01.11. 17:28:01

@"TÖRPE": Ja, kb. Majd ha a Gyík megszereli a gépemet, kaptok képet a bébitraktorról.

bremai 2012.01.26. 20:26:05

Mennyit fogyaszt százon?
Hány köbméteres?
Opcionálisan cserélhető rajta légkalapács, markoló...lángszóró?
süti beállítások módosítása