már
15

Tegnapi sörözésünk* alkalmával sor került a Tomfeszt, mint vendégfesztivál meghívására, a tavalyi kiváló együttműködés fényében. A Tomfeszt házigazdája ugyan sérelmezte, hogy a szezonnyitó bulival bepofátlankodtunk a Tomfeszt elé, dehát mindezt a tömegek nyomására tettük, magyaráztam meg neki. Tomi kölcsönadja a sörpadját, ez már biztos, az nem biztos, hogy el tudunk menni érte, de megpróbáljuk megoldani.

(* Tomi annyira szomjas volt, hogy elhagyta Tomiföldét, és képes volt bejönni a Nyugatihoz!!! Bizony ám! :) )

Tomi kérései a szezonnyitó Diósdrockkal kapcsolatban:
- valaki intézze már el, hogy jó idő legyen, mert rövidnadrágban akar jönni,
- Marika: légyszi készülj a "Best of Matild" magánszámoddal, mert könnyesre akarja röhögni magát a sztorikon... :)

Üdv, Évi :)

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr611840600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyik 2010.03.15. 10:44:06

A jó idővel nem tudunk sajnos mit kezdeni, azonban a második opciót szvsz meg tudjuk oldani. (Amennyiben a nevezett személy nem ás semmilyen árkot, gödröd, aknát stb. a fesztivál területén, bár ezzel nekem nem lesz problémám remélem...)

Másikévi 2010.03.15. 12:14:50

Há ugyan nem tunk ott lenni eme nemes megmozdulason es örülni a sok rajongonak beleertve Diosdfeszt es Tomfeszt szeretteit es hozzatartozoit is...de BEHOZZUK Metalfeszten...amit bar nem en szerveztem, de akar szervezhettem is volna, mert a Program ugy gondolom egesz jol sikerült...
Es ünnepelni is leszen mit, mert ez az uttso metalfeszt amin meg nem mint "hazisarkany" szereplek...Ugyhogy ne kimeljetek es gyertek minel többen!

Diósdrock 2010.03.15. 13:11:07

@Másikévi: Ezek után csak 1 kérdésem maradt: ha te lészen a "házisárkány", akkor Uwe mi lészen azok után? HÁZIPAPUCS???? :)
süti beállítások módosítása