Kedves Attila-féle flekkenre ácsingózó diósdrockerek!
Örömmel tudatom veletek, hogy kihasználva a hosszú hétvégét, megtartottuk a főpróbát grillezésből, és előkerült A TÁRCSA. Képes beszámolómban láthatjátok, hogy Attila grillezési tudománya az elmúlt hosszú tél alatt sem fakult meg :) Nos tehát, hogy ne érjen felkészületlenül bennünket a szezonnyitás, elővette a kellékeket, lepucolta őket, és nagy élvezettel ki is próbáltuk az eszközöket némi mustáros-hagymásra pácolt tarján és csirkemellen, valamint kentucky csirkeszárnyakon és grillgombán /ami a szavazási listáról le is maradt, de mivel tavaly nagy sikert aratott, ezért idén is lesz, a szavazataitok nélkül is/ :)
Nyálcsorgatás közben a billentyűzetet nem ér összenyálazni!!! :)
A legtutibb grillezési eszköz :)
Közeli a cuccról :)
Csendélet SÖRREL (naná!)
És: TÁLALVA :)))
Nagyon-nagyon-nagyon fincsi volt :)))
Puszik, Évi