ápr
8

Már csak néhány nap!

Címkék: néhány nap | Szerző: Diósdrock | 10:09 pm

Ami még a blog indításakor oly messzinek tűnt, az most egyre közelebb van: már csak párat kell aludni, és elkövetkezik a várva-várt Diósdrock! Ezért Gyíkkal úgy döntöttünk, hogy hamarosan pontot teszünk a kajaszavazás és a zeneszelektálás végére is. Még egyelőre azonban kihasználhatjátok a lehetőségeket, és szavazhattok a menüre, és jelölhettek nótákat a válogatás cd-kre.

Amikor ezt a két témát lezárjuk, akkor azt Gyík majd posztban tudatni fogja veletek.

Mac és én részünkről annyit kérnénk, hogy legkésőbb jövő héten keddig jelezzétek részvételi szándékotokat bármelyik elérhetőségünkön (e-mail, telefon, sms vagy bármi más formában). Szeretjük mi nagyon a spontán bulikat és a váratlan vendégeket, viszont hogy ne tervezzük se túl, se alul a kajamennyiséget, ezért légyszi írjatok-hívjatok-üzenjetek.

Akiknek nem kell strapálniuk magukat semmilyen üzenettel, mert tudom, hogy jönnek: Marika&Gyík, Törpe, Tomi, Fleki (Judit jön?), és ha minden igaz, akkor kedves szomszédaink is át fognak nézni hozzánk: Éva és Gábor.
Lehet, hogy egy kis időre Petra és Zoli is le tudnak jönni, amennyiben a trónörökös engedélyt ad a távozásra.

Aztán pozitív visszajelzést kaptam korábban Moncsikától, Evetkétől és Vladimírtől, viszont régóta nem beszéltünk: ti jöttök?

Meghívott kedves exkollegáim: komolyan gondoltam a meghívást, így ha ráértek, és nem riaszt el benneteket a zenei felhozatal, akkor gyertek!

Peti és Orsi: számítunk rátok, jöttök? :) Várjuk az angliai élménybeszámolót!

Sajnos Toskáék nem tudnak jönni Eszter balesete miatt, amit nagyon sajnálok :( Eszter, mielőbbi gyógyulást kívánok, és remélem, hogy legközelebb már titeket is vendégül láthatunk!

Kriszta és Laci!!! Most akkor mi van veletek??? Hugi vagy mi? Mi vagy hugi? :) Ha jöttök, akkor feltétlenül motorral :) Marika hadd csodálja meg a gépet ismét :)))

Hahó Krűger és András! Armand elenged benneteket? :)

Gyurica, Desi, Létus és akiket még Matild meghívott (és esetleg nem tudok róla): kit várhatunk közületek?

Remélem, hogy nem hagytam ki senkit... ha esetleg igen, azt hajlandó vagyok egy sörrel kiengesztelni Diósdrockon :)

Üdv mindenkinek: Évi meg a Macija

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr981905843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyik 2010.04.09. 14:46:59

Eszternek jobbulást kívánunk mi is!
süti beállítások módosítása