sze
6

KEVEROCKNAPOK

| Szerző: Másikévi | 12:46 pm

...es bemasolam ide a Gyiknak szant tudomanyt, hogy mindenki olvassa is el biztosan es tudjatok mi var ratok...Jobbagyrendszerben dolgozunk: aki eleg fat vagott, kap sert...meg meg kell szabnom a mennyiseget...;-)
Igen sajna nalunk is kicsit sürüre alakult a progi, igy teljesen együtt tok erezni Marikaval es Gyikkal, akik kis feszküket probaljak berendezni mostansag...bar valahogy a beköltözös elmenybeszamolora azert nagyon faj mar a fogam!! Remelem elöelöadast tartasz Gyik! Törpe mar ugyan a reszleteket ecsetelte...
Szoval Evinek irottam vala, hogy mink szabbat hajnalban 11-en esünk haza, mivel en elötte valo nap meg böszen dolgozek vala. Veszonyt amennyiben szeretnetek segiteni es persze az elsö hideg söröket leguritani mindeme remek foglalatossagok közepette, akkor tanyalkodnunk kellene monnyuk nalunk legkesöbb 11 körül. Ez lehet 10 is vagy 12. Attol függ van e programotok elötte vagy csak alvas...de az uccse szamit, a hetvegen uccse fogtok aludni...Szoval szombat 11.-e 11 orai indulas a XX. ker akacfa utca 18 szam elöl ok? Ellenveteseiteket megirhatjatok vagy megtanacskozhassuk meg szabbat reggel, mert kb 9-kor vegigtelefonyallak benneteket, mi a palya.
Koordinator amugy hazai vizeken Macievi, mivel vele mar lecsekkoltam a kerettervet.
Ha el tunk indulni a 3 autoval konvojban akkor legkesöbb lennt vagyunk 1-re. A sarkon van egy Tecso, ahol a szükseges arut be tudjuk szerezni mind ivas mind evestechnikailag, utana meg a feladatok megbeszelese következ...
nem gondolom, hogy agyon kell dolgoznia magat mindenkinek...persze a sörert meg kell majd dolgozni...;-)
A zenet emlitette Ebi, hogy Gyik bevallalna. Semmi kifogasom ellene, ha több CD keszül mindenfele vegyes valogatassal. Ma otthon Uwe raallt a temara, ugyhogy mi is viszünk MP3akat, de barki is hozzon barmit, szerintem vicces lehet!
A fözös-sütös-kaja reszt azt a lyanyokkal atragjuk majd, az italokra varok javaslatot, ki az aki a tömenyet elönyben reszesitene? De monnyuk ezt is spontan modon bevasarlaskor le tudjuk csekkolni.Barmilyen ohaj sohaj felmerül, jelezzetek!
..most esik le, hogy Gyik valami koordinatakat akar...a cimet nem tom fejböl, de egy beztos: Rackeve, tokert sor, az Angyali szigettel szemköpszt egyenesen. A föuttol ha lekanyarodtal mesz kb 1 km-t a part mellett, ugy hogy a töltes a bal oldaladra esik...mesz mesz mesz, mig majd meg nem latod a tablat: metalcamp...eztet ugyanis majd jol kihelyezem a töltes tetejere...
De a leiras amugy is csak akkor vonatkozik ratok, ha utanunk jönnetek le a tanyara. Különben baromi eccerü odatalalni.
Ja igen! Evinek is irtam, ha van lavor meretü talatok, az fasza lenne, meg kempingszek es asztal...asztal a közösbe, hogy lehessen raja pakolni a kajakat es szek, hogy tudjatok hol ülni. Mindenkinek irtam, hogy hozzon magaval. Ha szeretnetek nomalis evöeszközt akko hozhattok, bar nalam is lesz par, amugy meg eldobhatos nugat-müanyagtalak lesznek evesre, megkönnyitven a nök dolgat...:-)
Spontan ennyi jut eszembe...ha kerdes van szoljatok! Amugy Evit is lehet zaklatni, fog neki örülni..hehe..
En meg hilak titeket vagy penteken vagy szombaton 11-en reggel 9 fele. Ok?

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr142274920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2010.09.06. 21:04:22

kedves évi,MÁSIK.
ne hagyd hogy évi és gyík kicsináljon.és emlékezz még lánykorodban elküldted a meghívót a ráckevei metalcampra.
és ugye ugye ott volt a térkép
a meghívó alatt. 3 kép
csak elfeledték.na????????????
kapok német sörpöt
:-D

Másikévi 2010.09.07. 10:28:18

Jajjj Törpe, emlitettem man hogy imadlak? ja neeem, bocs, nalad forditva kell udvarolni: Utallak, de nagyon!!
Bosszubol nem simizem meg a hajad, jo?!
Legalabb valaki meltatta e csudalatos müvet (a terkepre gondolek vala), melynek elöallitasa legalabb annyi idöbe tellt, mint egy sör leguritasa Malvinnal (aki Matild).
De ismetles a tudas anyja...nem art, ha tanul a nep es elsajatitja a hely koordinatait, mert elöferdülhetik, hogy meg leszen ottan MetalCamp...;-)

Gyik 2010.09.07. 14:43:45

Mi megnéztük, útvonalt terveztünk, felhördültünk, elképedtünk (a távolságon) oszt' ijettünkben sört ittunk.
Kb. ennyit a csendéletről.

Diósdrock 2010.09.07. 19:15:21

Nekünk bezzeg nincs térképünk! Diszkrimináció!!!

"TÖRPE" 2010.09.07. 20:31:03

akasszák a hóhért.
:-D
bocs adminát.
hát igen el kell gondolkodni mindenkinek.
aki nem figyel évire,magatokra haragítjátok oszt rátok uszítja a házi tyr-rexet
:-D

Másikévi 2010.09.08. 12:39:37

nektek nem is köll draga, mer együtt megyünk, ha minden igaz. Vagy lemaradtam valamiröl??
Pedig a veres szönyeget is kigurittattam...csak nektek!

Amugy a tyr-rex okos allat es nincs olyan nagy etvagya. Csak kis köpcös szörös loboncosakat eszik...azt is csak akkor, ha nincs mit inni...mer ugye jol nevelt... ;-)

"TÖRPE" 2010.09.08. 23:43:43

hálistenek az unió
aminek ti is a tagjai vagytok.
tiltja az állatok cimbálását.
tehát nyugodt vagyok.
nem vagyok köpcös.
nem vagyok szőrös.
loboncom sincs.
de ha akad is valami akó majd együtt rázzuk.
:-D

Másikévi 2010.09.09. 09:41:08

Remek Törpe! Ezert is utalunk! hahaha
Szeretnek veled razni egyet! hihi
:-D
süti beállítások módosítása