jan
17

Másik kedvenc Évink írásban megígérte nekem, hogy felkúszik a blogra, és ír NEKÜNK, MINDNYÁJUNKNAK. Ámde, mivel ez - egyelőre - nem történt meg, utólagos engedelmével hadd közeljek néhány információt róluk.

Tehát: a látogatásra kitűzött időpont február 12-től 2-3 hét, mely alatt megejtjük a diósdi utószilvesztert, fedőnevén háztűznézőt, de a háztűznézést nem szeretném, ha szó szerint értenétek :) Szóval maradjunk inkább az utószilveszter kifejezésnél. /Ha Törpe úgy szervezi, akkor természetesen megtartjuk a váci barlangtűznézőt :) is./ Uwe még 10-én vizsgázik, így korábbi időpont nem lehetséges. Maradásuk hossza pediglen attól is függ, hogy Évinkre lecsapnak-e munkáltatók, és felismerik-e benne az elszánt és mindenre kész sztahanovistát :) Annak érdekében, hogy ne maradjon le az eseményekről, javasoltam neki a márciusi belépést, végülis a munka megvár, ugye.

Aztán, ami még izgalmasabb :) Évink átlényegül szupermodellé, ugyanis mióta nem láttuk, 16 kilót fogyott :))) Nem tudom, hogy csinálta, mindenesetre én csak gratulálni tudok, és remélem, hogy életmód-tanácsait megosztja az arra rászorulókkal, vagyis elsősorban Maccal és velem :) Ezzel párhuzamosan Uwének sikerült 1 kilót híznia :)))

Egyébként pedig azt üzeni, hogy gondolatban mindig velünk van / vagy mi vele :) és hogy hozzák haza a sörciket hordóstul :)

Nekem meg még az a plusz meglátásom, hogy ha komolyan gondoljátok a németországi turnét, akkor amíg Éviék itthon lesznek, próbáljunk már valami közös konszenzusra jutni az időponttal kapcsolatban, ugyanis idén elég necces lesz a szabadságolásomat intéznem, és időben be kéne jelentenem az időpontot, még mielőtt más lecsap rá :)

Pusszok, és várjuk közösen a február 12-t!

Másik másik Évi


 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr812590910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2011.01.17. 19:48:53

na örülök .szegény csak nem rágja belűről valami szimbióta(kicsi uwe)
febr 12 hamis tanú vagyok egy esküvőn,de utána mehet a buli.amúgy kedves fiatok TOM(p)IKA valami február végi bulit szeretne.valamit a fejébe vett mert megütötte öt a kék ászok.
:-D
üdv "TÖRPE"

Diósdrock 2011.01.17. 21:59:35

@"TÖRPE": 12-én teljes szívnyugalommal lehetsz hamistanú, mert az csak az érkezési időpont.

Egyébként tök jó a képed. Csak kár, hogy derékszögben kell elhajlítanom balra a fejemet, ha szemezni akarok 2 dimenziós mivoltoddal. Szólj apádnak, megszereli :)

Diósdrock 2011.01.17. 22:01:59

@"TÖRPE": Ja, egyébként Tomi nem azért akar február végi bulit, mert letelik a száz nap? És végre piros ászkot ihat kék helyett?
Megjegyzem, február 23-án International Tomi (Birth)day van................... :)))

"TÖRPE" 2011.01.17. 22:10:30

@Diósdrock: tehát akkor tomi fizet,
és végre leamortizálhatjuk csepelszigetet is.emlékeztek a múltkori sziget bulira?nem tudom pontosan mi is történt,csak a sziget neve van meg. valami atlantisz vagy hasonló azóta vízre rá sem birok nézni.
:-D

Gyik 2011.01.19. 13:52:22

Na szép... Eddig az volt, hogy "hova menjünk vacsorázni drágám" stb. Uwe részéről, most meg "Asszony, nincs munka, nincs étel sem!" - ej, ez a házasélet...

Tomfeszt 2011.01.20. 09:35:10

@"TÖRPE": Így van! Én a február 25-26-27 re szavaznék ha lehetne!!!

"TÖRPE" 2011.01.20. 20:51:10

tehát ez tom(p)ika első próbálkozása,idén
szüleid jönnek?az jó lesz.
és három napost akarsz?kettőt végig alszunk az tuti.
süti beállítások módosítása