jún
28

A Csepeli Hobó - a fejlemények

Címkék: hobó | Szerző: Gyik | 11:09 am

Kedves Diósdrockerek!

Múltkori posztunk példátlan népszerűségnek örvendett. A cikk olvasásakor Diósdrocktársaink szerte a világban döbbenten meredtek a monitorukra a fényképek láttán és szinte elárasztottak leveleikkel - kiderült ugyanis, hogy a jelenség, akit mi egyszerűen csak Csepeli Hobóként ismerünk szerte a világon megfordult már.

Döbbenetemnek hangot is adtam, mire elkezdtek felém záporozni a bizonyítékok, melyeket ezúton is megosztanék Veletek. Szerkesztőségünk rengeteg fényképet kapott, ezekből párat - amelyek hitelt érdemlően eredetiek - ezúton megosztanék veletek.

Nem csak világszerte látták, fotózták már a Hobót - az Antarktisz jégsapkáitól a Szahara perzselő homokjáig - de kiderült, hogy számos történelmi jelentőségű eseménynél is jelen volt, ezek is szerepelnek az összeállításban.

A képeket nagyobb itt találjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr343021228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2011.06.28. 20:08:35

hát azt hiszem én már semmit nem írok,soha többé.
olyan magasra raktad a lécet hogy,ajajaj
ezt túlszárnyalni,sőt ezek után évekre biztosítottad hogy senki nem fog beléd kötni,mert én nagyon szeretlek ám tudod,
:-D
UI:jól meg adtad neki.hahahahahah
süti beállítások módosítása