aug
8

Zombisanyi

Címkék: autó sanyi | Szerző: Gyik | 11:12 am

Sziasztok!

Gondoltuk érdekel benneteket, hogy miután MEGDÖGLÖTT A SANYI, mi lett vele...

Hát Sanyink köszöni, javul, mint frissen feltámadásban lévő zombi próbál erőre kapni - egyelőre még nem hörög, de ahogy tudjuk, már az sincs messze.

Hétvégén megérkezett a frissen felújított motorblokk és a hengerfej is (százhatvanezerért még jó) viszont plusz adalék, hogy a felújítást végző Gyuszibá' (szerintem szerte az országban vannak Gyuszibá'k, ez amolyan fogalom autós berkekben) dobott egy hátast, mivel a blokkot szétszedve örömmel(?) konstatálta, hogy szegény párának volt már ilyen, vagy ehhez kísértetiesen hasonló tünete, amelyet az akkori tulajok "csak-éppen-hogy-guruljon" módszerrel javíttattak - és valószínű tolták is a derék járgányt az azóta süllyesztő ivadékká avanzsálódott AAA autóba (vagy ahogy mi szoktuk emlegetni aaaaaautó) - ahol pesze mi vettük meg. Kisebbfajta csoda (mint a vízenjárós incidens) hogy ilyen felállásban az autó a mi - és talpig becsületes autószerelőnk, Bandi - odafigyelésünknek köszönhetően három és fél évig gyakorlatilag nagyobb hiba nélkül ketyegett... egészen decemberig...

De hogy ne a szavak beszéljenek, íme egy vidám (?) képösszeállítás a múlt hétvégi állapotról.

1. Íme az első örökbecsű - a világ első kényszerképzetes Golf IV-ese. Tisztán látszik, hogy álmából riadva Skoda 120L-nek képzeli magát (igen, farmotoros...)

 

 

2. Something is missing... - mondaná az angol... Marika csak sápad, én nem mondok semmit, ebből is látszik, hogy nem vagyunk angolok. Viszont miután itt nincs semmi - csak hátul - az autónak más karaktere lett, bőszen emeli a fitos nóziját az ég fele, mint valami harlemi caddilac...

  

3. És a hiányzó láncszemek. Bár nem vagyok autószerelő, de ezek a dolgok szerintem elég fontosnak néznek ki ahhoz, hogy ne az autón kívül helyezkedjenek el... Dacára annak, hogy kb. 4-500 kg. tehetről szabadítottuk meg Sanyit, nem olyan jó neki... Mindegy...

(fontos megjegyzés: a képen látható flakonban a címkén szereplő ital csak 50%-ban képviselteti magát. A többi Villány lankás dombjairól származó párlat!!!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr163133574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"TÖRPE" 2011.08.08. 18:19:29

sannnnyyyyyííkkkkkám,legalább a késem lenne nálam hogy megnyúzhassuk.

Diósdrock 2011.08.08. 20:59:07

Örültem a posztnak, és annak, hogy az autó - a kis drága - nem reménytelen eset. Szívből jövően kívánunk jobbulást Sanyinak, a GyíkTours oszlopos tagjának :))) Remélem, hamarosan idedugja hozzánk Diósdra azt a kis fennhordós-fitos orrát :)))

Gyik 2011.08.09. 12:50:35

@Diósdrock: Remény mindig van, de köszi, igyekszünk.
És ahogy írtam, ha lesz, megyünk! :)

Gyik 2011.08.10. 15:45:34

@"TÖRPE": Ha úgy közelítesz az autóhoz, hogy van egy kisflex a kezedben, tudod mi lesz...
süti beállítások módosítása