jan
5

2012...a TERV

| Szerző: Másikévi | 7:01 pm

Drága egyetlen viragszálaim!

csatlakoznék macikánéasszony beszólásához...meg reagalnek is ra:

mi tartozunk köszönettel a kivalo lokésönért, a rendithetetlen jokedvert es kitartasert, amivel elviselitek az alkalom adtan összetodulo csöcseleket, aki felzabalja az összes lencsefözetet (huuuuuuuuusfözelek!!!) es nem kimeli a virsliket sem (habar ez inkabb a jo szandek jele, nem akartuk, hogy a gyermeket mergezzetek heteken keresztül...) nem beszelve a frissen mosott huzatok mindenfele alkoholtartalmu üditöitalos lefröccsentesevel (es bar Fleki is kepviseltette magat, kivetelesen szarazon uszta meg a zenegep...)

Szoval mindezert, valamint a kitartasotokert es lelkesedesetekert nagy hala övezzen!

Ugy döntöttem, ha legközelebb is mehetünk, akkor csinalok meg nehany 4mm-es kokuszkockat Adminanak, de kivansagra hopihe/renszarvas/lepke es teknösbeka gyartast is elöre vallalok, csak tessek idöben jelezni az igenyt!;-)

Ebböl is latszik hogy türelmem vegtelen...a 4mm-ig bezarolag...minden ami annal nagyobb idegesit!!!!!!!!!!! Törpe, ez neked szol!!!

No...halankat ilyeten mod kifejezven raternek a következöre:

Kivanunk mindenkinek rohadt sok penzt, ugyhogy jo lesz ha meg beszereztek nehany kilo lencset es nekilattok ragyurni az Evi-fele palacsintas papirpenzszugeralasra, mert az ideji ev sürü lesz:

1. a gyermek születeset meg kell ünnepelni

2. Krisztajek esküvöjet meg kell ünnepelni

3. el kell mennünk - muszaj lesz- együtt nyaralni -> erre javaslat Horvatorszag

idöpontilag aug25-szept2-ig a legoccsobb a szallas, ez egy többszobas apartman novi vinodolskiban, ahonnan lehetne kiruccanasokat vegezni szájtszíing szinten. Javasolni tudnam Krisztaeknak hogy az esküvöt 20-a környekere tervezzek, hogy a mezes heteket pl VELÜNK EGYÜTT Horvatorszagban tölthessük. Amennyiben ez igy leszen, mi lemondunk a tervezett spanyol utunkrol es atszervezzük a nyaralast, hogy mindenkinek jo legyen...

Kriszta elvileg frebruarra gondolta volt megtudni az idöpontot ezutan kellene megmondanotok, hogy hany föt erdekelne a tengerezes. Addig rakerdezek az àrakra.

4. még ugyan nem vetettük el, de eleg bizonytalan, hogy ilyen sürü progi mellett bevallaljuk-e: Legalja Szesztigyal. Krisztaekon kivül jön meg valaki? Juli 18-22. Esetleg benne vagyunk.

5. valamikor majus-junius környeken jönnenk haza 2 hetre, mert az uj szerzemenyünket meg köll óvni a rozsdatul. Ez azt jelenti, hogy ezen ket het alatt földönfutok leszünk...Az is felvetödött bennem, hogy eme ket het egyiket tokajra idözitjük, es akkor muszaj leszünk lemenni hegyaljara inni...Valaki? Hegyalja?

6. leven, tavasszal napvilagot lat az ifju "akarmiislegyen" Macikaeknal, szeretnek ismet Evi idegeire menni es öket is kimozditani mindennapos szürke hetköznapjaikbol, ki tudja meddig nem tud majd kimozdulni a poronty miatt...

7. Horvatorszag alternativajakent tudnam megemliteni, hogy barmikor szivesen latunk benneteket minalunk is II. Dajcsfeszt keretében: aki tavaly lemaradt most meg behozhatja. Kölcsegkimeles szempontjabol is elönyös...;-)

Szoval emberek az 1éves terv adott...tessék szemezgetni!

Pusszantás és jó nagy kalappal az újévre mindenkinek!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr883522591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diósdrock 2012.01.05. 22:31:01

Én sajnos nem tudok nyilatkozni egyelőre a "kiruccanós" tervekkel kapcsolatban, mert még nem tudjuk, mennyire lesz strapabíró a Gyermek, illetve, hogy mi mennyire leszünk strapabírók... Reméljük a legjobbakat :)))
Azt megígérem, hogy megpróbáljuk fenntartani a társadalmi életünket, és aztán majd meglátjuk, hogy ezt az ígéretet be tudjuk-e tartani :)

"TÖRPE" 2012.01.06. 07:38:16

Kedves yeti.légyszives mond már el hogy wc-re mikor mehetünk? szerintetek marad bárkinek szabad ideje 2012-re.imádunk (többé kevésbé)

Gyik 2012.01.06. 08:42:59

@"TÖRPE": Benne volt? Nem volt benne. Tehát katéter vagy saller. Mi olyan nehéz ebben?!

Gyik 2012.01.06. 08:44:43

Mi részünkről jónak tartjuk az augusztus végi HorváTour-t, igyekszem a szabit már most arra terelgetni, a többit meg szerintem meglássuk, azok már apróbb szösszenetek.

motorpocok 2012.01.06. 10:30:29

No kedveskéim, az időpont meg lészen. Ha minden jól megy (és jól kell mennie) akkor aug. 25-e a nagy nap. A Kisházunk melletti kultúrház+placc le lett foglalva erre a napra! Kéretik a horvát túrát utána időzíteni!
Mivel előtte lévő két hétben szabin leszünk és a tetőt fogjuk kicserélni, gyanítom sem szabin sem pénzünk nem leszen már utazgatni. Rohadtul sajnálom, mert naggggyon szerettem volna (Laci kevésbé csigázódott fel) tengerpartozni, de vannak fontossági sorrendek! -zárjólesen megjegyzendő, ha vki aug.-ban hajléktalan, kisháznál biztosítunk hajlékot nagyon szívesen némi tetőcsere-besegítés ellenében!- ;)
Évi, neked meg tudod h egyébként is nálunk bármikor van helyed! (na jó, hozhatod Uwe-t is!) ;)

Diósdrock 2012.01.07. 10:43:38

Kedves Gyík! Kérlek rakj fel egy Kriszta-Laci frigy visszaszámlálót - hagy érezzék a törődést, meg azt, hogy a NAPJAIK MEG VANNAK SZÁMLÁLVA :))))))

Köszike!

"TÖRPE" 2012.01.07. 14:51:11

@Diósdrock: jó próbálkozás ,de nincs valami közelebbi dátum?

Másikévi 2012.01.07. 14:58:20

Draga Macikane sszony, tudjuk, es tiszteletben tartjuk a gyermek megerkezeset es pont ezert probalunk majd minden bulit hozzatok szervezni a jövöben is, nehogy kimaradjatok barmiböl is...nem beszelve arrol, hogy agyermeket kezdetektöl fogva szocializalni fogjuk...ez nem igeret, ez fenyegetes! Naszoval, akkor összefoglalám a tenyeket:
25-e augusztus szombat: esküvös szetcsapas Krisztaek haza tajan. Azt mi is nagyon sajnalnank, ha nem jönnetek...de ez meg nem biztos! ;-)
Horvatorszag tours aug 27-szept 02-ig? Vagy vasarnaptol vasarnapig?
Elvileg Indilhatnank Krisztaektol vasarnap is direkt tovabb delre, nem?
Ellenvetes?
Mi aug 18-szept 9-ig vesszük ki a szabit. Az elsö heten nem lesz autonk, mert szervizben lesz csinositasra (rakerül az amon amarth felirat meg a metal feny...;-))
Hozzaszolasok alapjan jelentkezö tokajra meg nem volt es a masodik dajcsfesztert sem ugrottatok ki a börötökböl. Vessük el vagy ne?
Törpikem, ha pisilni kell, most tessek szolni, mert utana nincs kiszallas!! hehe
Kriszta: mi reszünkröl felajaljuk, hogy lemegyünk par nappal korabban es segitünk disziteni meg elökeszülni, vagy akar sütni fözni, amit kell. Feltetel, hogy az auto keszen lesz idöre. Amennyiben nem, meg lehetseges, hogy Macikaekkal összefogva sikerül megoldani, hogy a cserepészés is haladjon meg a sütés is...ezt idöben tisztazzuk!
Tomi, Törpe, titeket viszünk Horvátba, tessek elötte pisilni menni!;-)

Diósdrock 2012.01.08. 18:15:09

@"TÖRPE": Még mindig közelebbi, mint a Diósdrock szilveszter, ami most van :)

Diósdrock 2012.01.08. 18:21:08

@Másikévi: Krisztáék esküvőjét megpróbáljuk megoldani, abból nem szeretnénk kimaradni. Viszont a horvátországi utazást mi nem vállalnánk be, így abból - idén - egész biztos ki fogunk maradni. Na de majd jövőre :) Viszont Tomi fiunkat kölcsönadjuk, nevelgetheted őt is :)

Másikévi 2012.01.08. 19:14:44

...fel voltam rá készülve, akkor is ha nagyon sajnalom, de valahol megértem...mire a börzeke passzolni fog Kismatildra (kb 1 év) addigra kitalálunk ismét valami közöset! Akár Balcsi vagy valahol máshol az orszägban...Köröspartra is mehetünk, vannak rokonyok, ahol tunnánk hetyegni...
Tomit bezavarjuk a szunyogosba kacsáér! ;-)

bremai 2012.01.26. 20:45:44

Nyáá! Minthogy nővérjem (akit nem nevezünk nevén) azt mondta (és úgy)hogy "jössz", hát ott leszek A Parton, főleg ha vasárnapra tényleg hazaérünk (ja, várnak a puruttyáim).
Legalját bepislognám, legrosszabb esetben is max kint találkozunk, inni lehet bárhol. Bár ha addigra sem lesz gnőm, tombolhatnékom leszesz.

Másikévi 2012.01.26. 21:23:06

abban közremüködhetünk, meg barmiben is! ;-)
süti beállítások módosítása