okt
6

Keverockfotók

| Szerző: Diósdrock | 9:15 pm

Mindjárt elkezdem feltölteni a zipet a toldacuccotra, így Évi, Tomi, Kriszta, Törpe és Gyík meg fogjátok kapni a linket a letöltéshez. Kb. 400 MB lesz. És nem volt időm megfotostoppolni őket, így ha némelyik sötét, akkor bocs :)

Puszi, Évi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diosdrock.blog.hu/api/trackback/id/tr412351707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Másikévi 2010.10.08. 15:23:46

hálásan köszi! Megkaptuk es nagyon viccesek! Tök jo, mert bizonyos reszletek kimaradtak nekem...neha azert az elönyösebbik oldalamat is fotozhattad volna...hehe...bar az nem tom, melyik...;-)
Mellesleg megjegyzem, Krisztanak ugy kellett bemutatnom a blogot. Aszonnya, azt sem tudja az mi...Letezik, hogy ö nem kapott meghivot vagy mi a repa...? Mert erröl sem tudott, pedig mondtam neki az mar egy fel eve volt kb, hogyha kapott is. Mondtam neki keresse fel adminane asszonyt ez ügyben, merhogy különben nem fer hozza az outhomefeszt reszleteihez (sem, nemhogy a tudomanyosabbnal tudomanyosabb kifejtesekhez a különbözö nagysagrendü filozofiai es költöi kerdeseinkre...)
Remelem ezuton is, hogy elert hozza eme közepes jellegü problemanak a hire szemelyesen Krisztatol, pl...

Másikévi 2010.10.08. 15:26:19

Ja, amugy nem tudom feltünt-e, de Kevefeszt egesz nagy %ban a ponyvanak a fara, falra, hazra valo feleszkabalasarol szolt...amugy ittunk is! Ezert volt olyan vicces a ponyvas dolog...;-)

Diósdrock 2010.10.08. 17:51:16

@Másikévi: Kriszta már többször kapott meghívót, sőt, sms-ben is értesítettük a blog indulásáról... na, küldök neki még egyet, hátha most már sikerül neki is bekapcsolódnia egy kis fáziskéséssel /fél év.../ bekapcsolódnia :))))

"TÖRPE" 2010.10.08. 23:22:00

jelentem kriszja eltévedt a bambusz ligetbe és megették a pandák.
csúnya sörhasú monoklis pandák.
azt hiszem.
:-D
süti beállítások módosítása